" MIJN ERVARING: Ik vertel over mijn behandelkuur. Iedereen luistert aandachtig. Niemand die aangeeft: “oké, nu weet ik het wel”. Er is tijd voor elkaar, dat is belangrijk hier merk ik. Dit zijn geen mensen van hup, hup, hup, dit nog even en dat nog even. Niemand heeft haast.

EefjeVolg ons op  

Actief met activiteiten

De inloopuren geven je in de gelegenheid tot onderling contact in een prettige sfeer waarin niets moet en alles mag. Heb je zin in actie? Kies dan uit ons gevarieerde aanbod van activiteiten.

Er is veel mogelijk, zoals creatief bezig zijn met schilderen of schrijven, yoga of je lichaam ontspannen in de ontspannings- en meditatiegroep, zingen of luisteren naar een inspirerende spreker. Bij De Zonnesteen ‘warm’ jij je aan activiteiten, bijeenkomsten en evenementen. Pak je agenda, je bent meer dan welkom.

Deelnemen? Laat even weten dat je komt
Meedoen mag uiteraard altijd, neem dan even contact op met De Zonnesteen. Dat kan per e-mail of per telefoon.

Soms een bijdrage, soms voor niets
Voor de meeste activiteiten vragen wij een kleine bijdrage. Soms brengen we materiaalkosten in rekening, maar een kopje koffie of thee zijn altijd gratis.

“De prettige sfeer, het prachtige en zachtkleurende pand, het zingen, de vriendelijke gesprekken, de rondleiding en de bijzonder goede en ontspannende gezicht- en voetreflexmassage maakten indruk op mij.”

Maak je keuze
Klik op de activiteit van je keuze en doe mee.

Geen resultaten gevonden